fredag 2 september 2016

Välkommen!

Varmt välkommen till min blogg!

Jag känner stor tacksamhet inför de många kloka utdelningsbloggarna på nätet. Det är mycket trevligt att följa era regelbundna och väl genomtänkta inlägg. Avsikten med denna blogg är att den ska utgöra ett verktyg för att mer aktivt delta i diskussionerna med andra utdelningsentusiaster och ge tillbaka genom att dela med mig av mina affärer. Jag ser det också som ett bra sätt att tvinga mig till självdisciplin - utvärdera köp och sälj och hålla koll på hur mina affärer utvecklas.

Strävar efter att skriva åtminstone 2-3 inlägg per vecka. Har studerat den norska marknaden nu när valutakursen är förmånlig och kommer publicera en serie inlägg om en rad norska aktier de kommande veckorna. Kommer skriva löpande om hur jag resonerar kring värderingar och köplägen.

Under "min strategi" uppdateras löpande hur jag placerar. Kommer utveckla resonemangen i inlägg framöver.

Under "om bloggen" och "om mig" uppdateras löpande bakgrundsinformation.

Bloggen är ett hobbyprojekt och mina inlägg ska inte ses som råd utan snarare inspiration. Det är du som läsare som fattar beslut om vilka aktier du köper och säljer samt när. Hoppas ändå att du ändå kan få goda idéer av att följa mitt sparande.

2 kommentarer:

 1. Välkommen till bloggosfären!

  Det ska bli intressant att få följa din blogg och ta del av dina tankar och funderingar.

  Lycka till!

  Mvh
  Framtida Frihet

  SvaraRadera
 2. Hej, precis upptäckt din blogg och ögnat igenom några av dina inlägg. Det ser intressant ut och jag kommer följa dig framgent. Välkommet att du intresserar dig en del för norska aktier som är lite av en vit fläck på kartan för mig.

  SvaraRadera